Snakk

mandag 22. mars 2010

LYNGEN!!

Så var det å skrive en blogg om tur, sol og snø! Har vært i Lyngen i seks dager, nytt solen neste hver dag, nesten ingen vind og deilig temperatur. Bare minus 6-7 grader. DEILIG!! Lyngsdalen er helt majestetisk. Det var utrolig nylig. Kan godt reise tilbake igjen der flere ganger.
Tirsdag besteg vi en 1500 meters topp, 1300 høydemeter opp og ned. Tindeveilederen Tor Olav ble med oss på turen, mens Bjørnulf tok turen på en 1200 meters topp med andre delen av klassen. Været var så som så, men vi fikk glimt av solen. Og det som senere i uken skulle bli brune og røde fjes, begynte å få farge. Vi var heldig med uken at skredfaren var minimal, så vi kunne gå nesten hvor som helst! Kunne ikke vært mer heldig enn det.

Det var deilig å være en dag i campen, nyte synet av alle de flotte fjellene som var rundt oss, og delvis sol. De andre dagene ble det kortere turer, en tur opp til en bre og seks timer soling i solsiden av Pollfjellet. Kunne livet blitt bedre? "Nå har vi det bra" som vi sa hele tiden. Bilder kan dere se på facebook-siden min. Gidder ikke å laste opp to ganger =P

I går var det mannskorkonsert på Øytun. Alta mannskor og Øytun mannskor stilte opp. Mannskor er ikke det mest interessante, men de var flinke. Varte litt lenge, to timer. Hyggelig kveld var det ihvertfall. Kaffe og kaker, med loddsalg. Vant ingenting da.. =P

I dag har dagen gått med til å slappe av pga den dumme ankelen min... Den blir aldri bedre. Den blir egentlig bare verre. Gleder meg til MRen i påsken, så kan jeg kanskje få svar på hva det er. Endelig. Sarek tur blir det uansett. Vil ikke gå glipp av de ti dagene.

Dagens lille video:

1 kommentar: