Snakk

onsdag 30. juni 2010

Da har jeg vært der!!

Det er lørdag, det er juni og sommer. Solen stråler, temperaturene er oppe i 26 grader. Fire venner pakker sekkene, klare for en overnattingstur. Setter seg i bilen. Er på vei til å kjøre fire timer for å nå målet. Ingen aner prisen for dette, men de tenker dette er sjansen for livet. Etter å ha vært et år i Alta, er det på tide. Fire timers tur, stopp på Skaidisenteret selvfølgelig først og så innom Rema i honningsvåg er vi endelig fremme på Nordkapp! Vi har betalt 700 kr hver for å nå så langt. Bompenger til tunnelen, bensin og inngangsbilletten til nordkapp. Men alle var enig at det var vært det. Kunne godt å ha vært billigere. Betale tunnelen begge veier er jo bare tull... Jaja, vi var der og stod på Norges ende, eller nesten Norges ende. Knivskjellodden ligger rundt 500 meter lenger ute, og mulig å komme til, men ikke noe spesielt landemerke der.

Globen stråler foran oss, og selvfølgelig som alle andre må vi posere foran globen. Mange bilder, så det er mange alternativer og se på senere. Søringene har tenkt på dette lenge, at dette er verdt å se. Det var vel det, men å komme tilbake blir lenge til. Patchi var med, og var stor fornøyd når hun kunne komme ut av bilen etter to - tre timer! Overnatting ble det ikke mye til, for da vi kom til honningsvåg i halv åtte-tiden på lørdagen begynte det å hølje ned. Virkelig hølje ned. Det fortsatte helt til mandagsmorgen. Vi fikk heldigvis kanon vær mens vi var på Nordkapp!


De siste ukene har gått i ett, jobbing, slappe av, sitte barnevakt og se serier og filmer. Noen supre uker, så blir trist å komme hjem. Men også supert. Det blir først hytten noen dager og så Amerika i 14 dager!! Roadtrip på vestkysten med familien blir supert!! San Fransico til Los Angeles, ender i New York til slutt. Håper været blir varmt, og at opplevelsen blir supre.


Blogg skriving er ikke alltid like lett å gjøre når man bare har internett innemellom. Får ikke akkurat motivasjonen til å sitte inne på et rom på skolen og surfe på nettet hver dag. Midnattsolen gjør at dagene blir lange. Selv om det har vært mye regn og overskyet, har jeg også fått sett solen fem - seks ganger døgnet rundt. Dagen før jeg reiser er det slik. Blir rart å reise herfra. Har blitt vant med å være her. Gå på besøk til folk og være med alle de små.


Dagen gikk til å vaske ut av stippestuen idag, og nå er det helt rent og lukter deilig! Få betalt for å vaske ut av huset vi bor i, er ganske greit. Blir deilig å få lønning fra jobbene. =D Om tre uker er jeg mest sannsynlig godt på vei til å flytte ut og inn i leiligheten. Blir spennende og gøy. Litt skummelt og flytte helt for seg selv, og flytte ut hjemmefra for godt...

Noe jeg har laget, ikke så veldig bra det som er skrevet, men likte designet. Hva synes dere?


Co H

ff o

e. w

can we make it without? It helps

me balance through most days. Especially cap

It’s so good. Some days I don’t puc

need it, and feel fine without it. ino.

The black coffee, is good on outdoor trips.

an Bonefire coffee. Taste like wood ep.

d smoke! It’s late but the effect of coffee won’t hit me before I go to sle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar